Nuuksion retkipäivä

Tallgårdanin ulkoilupäivä Nuuksiossa ”hiukan” sateisissa merkeissä. Partasuut pääsivät kokeilemaan jälkeä ja vähän rally-tokoakin.

Tuvan täydeltä partasuita!

D-pentueen pentupäivät 29.8.2015

Viiden kuukauden vauhti-ikään päässeet D-pennut tapasivat toisensa vallan riehakkaissa merkeissä. Ensin pienet siistimiset ja mittaukset, jonka jälkeen estradi oli vapaa. Reippaita ja valloittavia partasuita!

C-pentueen pentupäivät 15.8.2015

Mandyn ja Eddyn pennut kokoontuivat puolivuotiaana tapaamaan toisiaan pentupäiville.
Vauhtia riitti ja uinti maistui riehumisen päälle!

Trimmauspäivä 23.11.2014

Snautserikerhon järjestämässä trimmauspäivässä mukana Mirja ja Päivi ja partasuuserkukset Titanus ja Mindy. Eilan oppeja kahmittiin muistiin ja jotain jo siirtyi lopputuloksiinkin. Kiitos kaikille järjestäjille!

14.9.2013, mukana koulutuksessa

Titanuksen kanssa olimme snautserikerhon händlerikurssilla Valkeakoskella opettelemassa näyttelykehässä käyttäytymistä. Juha Kares piti antoisan koulutuksen ja Titanus teki matkasta muuten ikimuistettavan… Lukitsi itsensä autoon avaimien kera! Kotiin lopulta päästiin 🙂

Suomen Snautserikerhon Garden Party Tallgårdanissa 2013

Porvoossa järjestetyn pääerikoisnäyttelyn jälkeen vietettiin jalostustoimikunnan järjestämä Garden Party Kennel Tallgårdanin pihapiirissä. Mukaan oli ilmoittautunut nelisenkymmentä snautserihenkistä jäsentä ja mukana oli luonnollisesti myös monta partasuuta. Herkuteltiin, keskusteltiin ja kuunneltiin Eeva Teräväisen kertomana mielenkiintoista asiaa DLA-monimuotoisuuskartoituksesta, jonka oli toteuttanut Suomen Lancashire Heeler yhdistys. Myös arvat tekivät kauppansa illan aikana, kiitos upeiden palkintojen. Koko tapahtuman tuotto annetaan snautserien joukkosilmäpeilauksen kuluja kattamaan. Garden Party järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa ja tarkoitus on tehdä siitä vuosittainen tapahtuma pääerikoisnäyttelyn jälkeen.

Kiitos jalostustoimikunnalle yhteisjärjestelyistä!

Tallgårdan B-pentueen tapaaminen 11.5.2013

Vauhdikasta trimmausta, menoa ja melskettä! Sää suosi ja ulkona oli hieno ilma vipeltää.

Siskosten ja serkkujen talvitapaaminen

Siskokset Netta ja Mandy pentujensa Mindyn ja Miken kanssa touhusivat kauniin talvipäivän
kunniaksi yhdessä. Mindy oli ensikäynnillä sukulaisiaan tapaamassa.


Perjantai 5.10.2012

Mandyn pennut tänään 1 vuotta. Onnea!